avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA

Imi spuneti va rog ce cheltuieli sunt deductibile (si le pot trece in registru intrari iesiri) si ce nu sunt deductibile 9si nu le trec in registru intrari iesiri) pentru un PFA?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 20:47, 20 Septembrie 2011
OUG 44/2008 actualizata cuprinde toate informatiile referitoare la PFA.
In formatia solicitata se gaseste in Codul fiscal.

CiprianPaun a scris:

OUG 44/2008 actualizata cuprinde toate informatiile referitoare la PFA.
Multumesc. referindu-ma la contributiile obligatorii (CAS, Somaj, Sanatate) si impozit pe venit, doar impozitul pe venit nu e deductibil. deci acest impoozit nu il trec in registru incasari plati. daca nu am inteles corect va rog sa ma corectati.
Ai inteles corect, doar impozitul nu se trece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderi individuale cheltuieli deductibile limitat cristina irimia cristina irimia am si eu o intrebare , legat de chletuielile cu contributiile obligatorii la bugetele de asigurari ale unui angajat si al administratorului unei intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza la pfa toate deducerile? break_noon break_noon Buna ziua, Am tot citit pe net, prin forumuri, si coduri fiscale, dar e cam imbirligata treaba. Eu am un PFA, partida simpla, venit real. Dau mai jos un ... (vezi toată discuția)
Completare registru de evidenta fiscala la pfa stefan5747 stefan5747 Salut, la un pfa din ce stiu cas e deductibil, dar acesta se face singur in declarația unica, întrebarea mea daca il trec in registru de evidenta fiscală ca ... (vezi toată discuția)