avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale cerere scoatere din evidenta imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

cerere scoatere din evidenta imobil

Buna ziua,

Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o cerere pentru scoaterea din evidenta fiscala a imobilului Mi s-ar fi parut normal sa se faca automat deoarece altfel ar plati doua persoane impozit pe acelasi apartament, dar....).
Am cautat pe internet dar nu am gasit un model de cerere, va rog sa ma ajutati daca puteti

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:33, 4 Octombrie 2011
conform prevederilor codului fiscal avem obligatia de a declara orice modificari ale patrimoniului nostru.

Nu exista inca un model de declaratie de scoatere din evidentele fiscale a unui imobil dar poate fi facuta cererea cam dupa modelul declaratiei de scoatere din evidenta a unui mijloc de transport ( vi-l trimit sa va puteti inspira din el):
[Sa nu uitati sa anexati (copie) Contractul de vanzare - cumparare]

DECLARAŢIA
pentru scoaterea din evidenţă a mijloacelor de transport

Subsemnatul(a) ........................................................*1) Subscrisa ......................................................, cu sediul în ROMÂNIA/......................, judeţul ........................, codul poştal ..................., municipiul/oraşul/comuna ..............................., satul/sectorul ....................., str. .................................., nr. ......, bl. ......, sc. ......., et. ......, ap. ......., identificat prin B.I./C.I./C.I.P./Paşaport seria .......... nr. ....................., C.I.F.*) ............................................., tel./fax ....................., e-mail ................., reprezentată prin ..............................*2), în calitate de proprietar/coproprietar/moştenitor*3)/mandatar/acţionar unic/asociat/administrator/împuternicit cu domiciliul fiscal în ROMÂNIA/....................., judeţul ......................................, codul poştal ..................., municipiul/oraşul/comuna .................., satul/sectorul .............................., str. ........................., nr. ........, bl. .........., sc. ......., et. ......, ap. ......, identificat prin B.I./C.I./C.I.P./Paşaport seria ........ nr. .................., C.I.F.*) ......................................., tel./fax............................, e-mail ......................................., solicit scoaterea din evidenţa dvs. a următorului mijloc de transport marca ................................, cu seria motor ........................., seria şasiu*a) ...................., capacitatea cilindrică ................. cmc, capacitate*b) ............ tone, dobândit la data de .................., ca efect al: înstrăinării, începând cu data de ..................., dovedind aceasta prin: actul ........../........../........, anexat*c) la prezenta.
Noul proprietar: ............................. Judeţul ................... Localitatea ..................., sectorul, str. ............................., nr. ........., bl......, sc. ....., ap. ......

Semnătura declarantului,
.............................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de contract ianasamson ianasamson Buna, ma poate cineva ajuta cu un model de contract de imprumut banesc intre o persoana fizica si o persoana juridica cu indicarea unei persoane fizice in ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de instiintare ..indiferent de conditiile contractuale petre32 petre32 Care este procedura legala de instiintare a unei persoane fizice catre o SC ...privind rezilierea unui contract....si ce lege reglementeaza/specifica acest ... (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)