avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale demersuri pt.vanzare en -gros
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

demersuri pt.vanzare en -gros

Va rog sa-mi spuneti de ce demersuri are nevoie un SC cod caen 5630,pt a putea vinde bauturi spirtoase in regim en-gros. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 21:25, 21 Septembrie 2011
In primul rand aveti nevoie de cod CAEN 4634 - Comert cu ridicata al bauturilor, in actul constitutiv.
In caz ca il aveti, trebuie sa autorizati aceasta activitate.
Trebuie sa obtineti un atestat de la finante pentru comercialiarea en-gross de bauturi alcolice...trebuie sa detineti si un pachet pentru detectarea timbrelor false de pe bauturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare marfa la sediu social cod caen: 4634, 4791 inextricabil inextricabil Buna ziua, Voi infiinta un SRL cu urmatoarele coduri caen: 4634 Comert cu ridicata al bauturilor, 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin online de bauturi alcoolice simonapavel simonapavel Buna ziua! Recent am inceput activitatea de comercializare en-gross bauturi alcoolice, pentru care am autorizat codul CAEN 4649 si am obtinut atestatul de ... (vezi toată discuția)
Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea ... Flory_82 Flory_82 Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea atestatului pentru distributie si comercializare en-gros a bauturilor? Vanzarea online se ... (vezi toată discuția)