avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare contract de munca

Buna ziua. Ma interezeaza sa aflu data limita pana la care mai pot incheia un nou contract de munca pe luna septembrie si inregistra la ITM, pentru a avea continuitate in munca in cazul concediului de maternitate. Mentionez ca incepand cu 1 sept a incetat contractul la vechiul loc de munca.din cate stiu se iau in calcul veniturile pe ultimele 12 luni anterioare nasterii dar trebuie sa am cel putin jumatate din luna lucrata
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:44, 10 Decembrie 2011
Amenda respectiva este pentru munca la negru - primirea la munca a unei fara incheierea unui contract individual de munca, potrivit art. 16 alin. (1) C.mun. ....... .. in conditiile in care exista c.i.m. dar netransmis prin REVISAL amenda este de maxim 8000 lei ...
In primul rand va multumesc frumos pt raspuns.
Firma este de acord sa plateasca amenda de 10 000 ron.
Din anumite motive trebuie sa apar cu contract de munca din august...
Se poate acest lucru? Mentionez ca nu s-a platit nici cas, pensia, etc, dar
am inteles ca si asta se poate plati retroactiv nu?

Astept rasp dvs, va multumesc
In aceste conditii , este posibil acest lucru ...
Conf art 9 alin 2 lit a din HG 500/2011 amenda este de 10.000 lei in cazul prezentat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului Elena Caldararu Elena Caldararu Buna ziua!Situatia mea este urmatoarea am lucrat cu carte de muca 3 luni di sept 2009 pana in ian 2010 la o firma apoi din sept 2010 pana in iunie 2011 la alta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil luciana1984 luciana1984 Am vreo sansa sa primesc indemnizatia crestere copil daca in ultimile 12 luni nu am lucrat aprox o luna?? cum pot afla exact perioada in care am avut contract ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca jesse25 jesse25 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Pe decizia de incetare a contractului meu de munca scrie ca sunt angajata de la data ....pana la data 17.10.2016. Eu ... (vezi toată discuția)