avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata

Buna ziua !
Am si eu o problema in legatura cu o asigurare de viata la o banca .Tatal meu (45 de ani)a facut o refinantare,incheind si o asigurare de viata,in luna februarie a acestui an. In luna aprilie s-a stins din viata in urma unui accident de munca,avea o lucrare la subsolul unui bloc vecin,in particular ,deci fara nicio firma sau vreo functie. Pur si simplu a fost contactat de locatari pentru o lucrare . Cauza a fost :electrocutare,nu se stie exact in ce fel,doar se stie ca s-a produs de la o tripla si un bec legate de pe casa scarii .
Dupa testele de acoolemie,rezultatul este de 0,55 . In polita de asigurare se specifica la alcoolemie : "abuzul de alcool caracterizat printr-un grad de alcoolemie al Împrumutatului Asigurat depasind limitele
prescrise de legislatia în vigoare referitoare la utilizarea autovehiculelor - si/ sau consumul de droguri; "
Exista o limita admisa prin care nu se anuleaza aceasta asigurare ?sau fiecare firma are propiile reguli ?
Cel mai recent răspuns: JeanDTS , utilizator 22:46, 21 Septembrie 2011
Rezultatul alcoolemie se incadreaza sub limita maxima prevazuta de lege.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut tibuleac tibuleac Mi-a fost retinut permisul pt consumul de alcool,e si normal dar vreu sa stiu dak se poate sa mi-l anuleze din cauza alcoolemiei care am avuto adica 2,31 in ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplã cu creditul dupã deces? Alexander33 Alexander33 Bună ziua! Am o întrebare puțin mai complexă. În umră cu ceva timp tatăl meu a decedat, a rămas totuși cu un credit bancar. Creditul este ... (vezi toată discuția)
Platim sau nu teava din beci ? Laurentiumaill Laurentiumaill Buna ziua , din nou ! Locuiesc in Fagaras ,la bloc . Acum 8 ani , am decurs la debransarea apartamentului de la firma EcoTerm -Fagaras , deoarece caloriferele ... (vezi toată discuția)