Buna ziua duminica veneam acasa si cand am vrut sa intru in poarta, semnalizat la timp la spatele meu din curba iesea o ambulanta fara avertizare sonora si luminoasa ma acrosat si a facut praf masina mea . a fost chemata politia si mi-au suspendat carnetul la termen care nu se poate descifra din proces. In proscesul verbal e scris ca ambulanta era in misiune si avea luminile de avertizare in functiune, dar asta nimeni nu a vazut .Oare as avea posibilitatea sa contestez procesul verbal ? ( din pacate am semnat o) Mentionez ca unde era ambulanta e o curba dubla semnalizata ca atare si linie continua . Eu eram langa un biciclist care locuieste vizavi de mine care si salvarea cred ca a crezut ca depasesc biciclistul si s-a angasat si asa in depasirea mea va rog sa-mi spuneti o parere ce as putea sa fac
Accident
ciprian2017
Buna ziua ,
Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)
Acrosare pieton
dieter-adrian
Buna ziua,sambata am acrosat o persoana pe strada,am lovit-o cu oglinda din dreapta intr-o curba. Pe contrasens venea o alta masina care nu a oprit la stop si ... (vezi toată discuția)