avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de punere in posesie catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de punere in posesie catre primarie

Buna ziua,

As avea nevoie de un model de cerere pentru punerea in posesie adresata primariei, in baza unei sentinte civile. Ma puteti ajuta?

Va multumesc,

Grigorescu L.
Cel mai recent răspuns: tudoru , utilizator 09:40, 29 August 2014
grigorescu_lizi a scris:

Buna ziua,

As avea nevoie de un model de cerere pentru punerea in posesie adresata primariei, in baza unei sentinte civile. Ma puteti ajuta?

Va multumesc,

Grigorescu L.

Si pe mine ma intereseaza acelasi subiect. Cei de la primaria comunei nu sunt deloc deschisi in a ma indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate si punere in posesie Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Bună ziua , Am o hotărâre judecătorească , care a rămas definitivă şi irevocabilă în data de 30.01.1996 dată într-un proces de revendicare teren ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva ... primaria refuza sa ia in considerare DaniEne DaniEne buna ziua. Numele meu este Ene Ionut Daniel si am o problema destul de complexa. Imi cer scuze pt acest mail destul de lung . Mama sotiei mele ( M. E.) ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare sentita civila definitiva vasilica53 vasilica53 Buna ziua.Pe data de 30.09.2011 am depus la primarie(Comisia de aplicare a legii fondului funciar) o cerere pentru punerea in posesie a unui teren castigat in ... (vezi toată discuția)