avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in aplicare Sentita civila definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in aplicare Sentita civila definitiva

Buna ziua.Pe data de 30.09.2011 am depus la primarie(Comisia de aplicare a legii fondului funciar) o cerere pentru punerea in posesie a unui teren castigat in baza unei Sentinte civile definitiva si irevocabila,nu am primit pana in prezent niciun raspuns.Ce pot sa fac si cui trebuie sa ma adresez?Care este termenul de raspuns la aceste cereri?Multumesc ff mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 8 Noiembrie 2011
Formulati o cerere la un birou individual al executorului judecatoresc prin care solicitati punerea in executare a respectivei hotarari, din raza domiciliului unde locuiti! Acolo ve-ti primi informatii suplimentare cu privire la executarea silita ce se va face.
In 30 zile de cand trebuia sa va raspunda, adica de la 30 oct.,puteti incerca prin contencios administrativ,obligarea la raspuns.Termenul de raspuns era 30 zile de la data depunerii cererii.Sau va adresati unui executor.Incercati ambele variante.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
avvalentina, utilizator
Termenul in care trebuia sa primiti un raspuns este de 30 de zile.
Va sfatuiesc sa apelati la un executor judecatoresc pt punerea in posesie.
Solicitati instantei de judecata sa investeasca hotararea definitiva si irevocabila cu formula executorie,contactati executor judecatoresc care va desfasura etapele si demersurile de executare a debitorului dvs
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare fara raspuns? arhontele arhontele 1. In sectorul bugetar se face o cerere pentru punerea in aplicare a unui titlu executoriu inainte de punerea in aparita in MO a'ordonantei care amana plata ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila nutzy nutzy o persoana a obtinut o hotarare definitiva si irevocabila pt un teren, in baza unui contract de vanzare - cumparare.hotarare ce nu ii este recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata! razvandicu razvandicu Buna ziua! Ce pot face daca cistig un litigiu de munca cu fostul angajator,decizie irevocabil,si tre sa imi dea o suma de bani reprez.cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)