avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN institutie publica de stat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN institutie publica de stat

Buna ziua, suntem o institutie publica de cultura de interes local aflat sub autoritatea administrativa a Consiliului Local ce are ca scop identificarea nevoilor culturale ale comunitatii si sustinerea de proiecte culturale majore, avem ca atributii organizarea de evenimente culturale, concerte, spectacole de divertisment, festivaluri;
- dezvoltarea de programe educationale si culturale pentru copii si tineri;
- promovarea spectacolelor realizate de absolventii institutiilor de cultura;
- sprijinirea mobilitatii artistilor si a produsului cultural prin prezentarea productiilor culturale locale in alte localitati din tara si din strainatate;
- prezenta artistilor la festivaluri si evenimente de anvergura la nivel international. Va rog ce cod caen avem pentru a putea inregistra in revisal.



Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:02, 23 Septembrie 2011
Va incadrati la Sectiunea R din codul CAEN, diviziunea 90 - Activitati de creatie si interpretare artistica, grupa 900 - Activitati de creatie si interpretare artistica, clasa 9002 - Activităţi suport pentru interpretarea artistică (spectacole), sau clasa 9003- Activitati de creatie artistica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen organizare concerte scay24live scay24live 7312 Servicii de reprezentare media Acest cod caen ofera posibilitatea de va Organiza eveniment: concert spectacole ? da dau nu daca nu ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare de evenimente culturale Alexa S Alexa S Buna seara! Care este cel mai potrivit cod caen pentru un SRL care desfasoara ca activitate principala organizare de proiecte, evenimente ... (vezi toată discuția)
9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)