Buna ziua!
Am si eu o problema destul de urgenta. Sora mea mai mica este in clasa a IXa, a intrat anul acesta la un liceu cu profil tehnic la o clasa in care se face matematica si fizica, obiecte cu care ea nu se descurca deloc. La capacitate a luat nota mica la matematica insa nota buna la limba romana. Am mers la un alt liceu, tot cu profil tehnic insa care are si calasa de filologie si stiinte sociale. Directorul de acolo a aprobat transferul insa directorul de la liceul de la care este ea momentan nu vrea sa ii dea drumul sa plece. A spus ca nu are voie conform legii desi eu personal cunosc multi copii care s-au transferat chiar zilele acestea. Eu vreau neaparat sa o scot de la liceul acesta pentru ca ea va avea probleme foarte mari la matematica. Cum sa procedez? Cum as putea sa o conving sau sa o constrang pe directoare sa ii dea voie sa plece?
a existat o perioada de timp, in vara, cand s-au putut face transferuri. atata timp cat a inceput scoala, transferul se poate face doar din semestrul II.