avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... comentarii articole
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

comentarii articole

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum pot comenta articole. In trecut la comentarii aveam deschisa o fereastra in care puteam scrie. Acum nu mai am aceasta facilitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:44, 18 Octombrie 2011
Nu pot comenta la articole probabil din cauza faptului ca nu pot alege varianta deckstop a site-ului, mai ales la articole...ca la forum nu ma trimite pe linkul pentru mobil al site-ului...

Este enervant ca din varianta pentru mobil nu pot alege varianta pentru deckstop...si din cauza asta cred ca nu pot nici comenta...#-o
Buna ziua,

Varianta pentru mobil a siteului este inca in teste. In viitor, va fi disponibila o varianta cu mult mai multe facilitati decat in prezent. Acesta este motivul pentru care n-am facut inca publica varianta de mobil a siteului.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Cititi articolele publicate de avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)