avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cititi articolele publicate de Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cititi articolele publicate de Avocatnet.ro?

Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ori sa scriem mai des, etc.

Incercam sa schimbam in bine atat politica editoriala cat si fata avocatnet.ro, astfel incat orice parere (buna sau rea) este utila pentru ca ne-am dori sa intelegem cu adevarat care sunt punctele care atrag oamenii catre articolele publicate de noi si care sunt punctele care ii fac sa nu mai citeasca.

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:53, 6 Mai 2011
Buna dimineata!

Citesc cu mare interes articolele publicate,mai putin cele referitoare la sumarul pietei de capital sau cele privind obligatiile fiscale,modificarile Codului Fiscal/procedura fiscala.
Articolele si analizele publicate in week-end sunt foarte atractive,unele avand un titlu ce iti starneste imediat curiozitatea,dar si de actualitate,de unde afli o multime de lucruri pe care credeai ca le cunosti sau de care nu aveai habar ca exista.
Articolele Avocanet.ro sunt de o calitate net superioara celor vazute/citite in alte locuri.;)
Ceea ce mi-ar placea sa vad pe Avocatnet.ro sunt interviurile cu mari juristi romani.
Asta este doar o parere a mea,nu stiu daca este posibil acest lucru.:sorry:

Va multumim pentru tot ceea ce faceti si mult,mult succes pe mai departe!
O mare parte din articolele publicate in diverse sectiuni ale comunitatii din care facem parte din ce in ce mai multi sunt de real interes, scurte si la obiect, fara titluri pompoase sau greseli la fiecare fraza cum sunt pe anumite site-uri de stiri...asa ca tineti-o tot asa pentru ca e foarte bine sa aflam principalele noutati de aici! =D>

avocat Radu Stan
Fiind un forum de specialitate, oamenii cauta si gasesc aici varietate , acuratete din punctul de vedere al informatiei si raspunsuri la problemele lor.
Articolele sunt clare , punctual prezentate.
Cred ca de mare ajutor ar fi o exprimare aproape de un limbaj familiar .Unul tern , rigid , cu multi termeni de specialitate nu face decat sa " incalceasca"mai mult situatia conflictuala cu care se confrunta respectiva persoana.

Depasirea sferei notiunilor economice sau juridice ar capta, desigur , atentia utilizatorilor acestui site.

Succes in continuare.

~ Conținut șters la cerere ~
Da, citesc.
De fapt primul pas a fost acesta, asa v-am cunoscut. Ulterior , mult mai tarziu, am apreciat existenta forumului si apoi comunitatea creata aici!
Apreciez in special promptitudinea difuzarii noutatilor legislative aparute!

Alte discuții în legătură

Statistici avocatnet.ro pentru primele 5 luni ale anului Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, In primele 5 luni ale anului 2011, iata cateva cifre care au marcat evolutia comunitatii noastre: - numar de membri nou-inregistrati: ~ 30.000 ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Cifre despre forumul avocatnet.ro - august 2011 Alin Popescu Alin Popescu In primele 7 luni si jumatate ale anului (cifrele sunt actualizate astazi, 17 august 2011), Forumul Avocatnet.ro a inregistrat urmatoarele cifre ... (vezi toată discuția)