avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fata de6 ani si baiat de 5 ani abuzati anal de bunicul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fata de6 ani si baiat de 5 ani abuzati anal de bunicul patern

fetita abuzata [edit] ,, am fost la iml cu politia nu este violata abuzul sexual dupa 2 luni nu s-a verificat cu nimic dect vizual iar baiatul verisor cu fata nu a fost la iml nu am depus nici plingere caci e plecat in spania,mi-a spus fata ca baiatul a fost batut scuipat si la dezbracat si la tras in cucul lui tataie in timp ce el ,tipa (in iunie ) copii nu au spus nimic , fiind amenintati ce pot sa fac sa nu scape nenorocitul sa faca puscarie mi- a nenorocit nepotii au slabit nu mai maninca sint speriati blocati ce teste sa-i mai fac fetiti merge la psiholog daca le-a dat vreo boala venerica fata are o secretie , fac si baiatului plingere daca e in spania, ?, va rog sa ma ajutati , asculta reprezentanti legii copilul sau ia bani si da nup
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:10, 25 Septembrie 2011
Are bunicul atatia bani si o atat de mare influenta incat sa mituiasca reprezentantii legii?
Mai depuneti o noua plangere, mergeti cu copiii la Institutul de national de medicina legala de la Bucuresti.Mergeti cu copiii la un medic chirurg pentru a stabili daca prezinta fisuri anale, sa stiti ca acestea, daca au fost provocate printr-un act sexual, nu dispar nici dupa 2 luni.Deasemenea copiii ar trebui vazuti de un psihiatru, nu de un psiholog.

Exista o institutie ce ar putea rezolva problemele : Directia Generela de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care isi are sediul in judetul dv.Mergeti la ei, relatati-le intreaga situatie si solicitati-le ajutorul.
trebuie sa faceti plangere la politie si sa va adresati si Directiec de Protectie a Coplilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relații sexuale intre o fată de 15 ani si un baiat de 17 care ulterior a împlinit 18.. Minnie1998 Minnie1998 Bună ziua.. Am și eu o întrebare.. Dacă o fată de 15 ani și jumătate a întreținut relații sexuale cu un băiat de 17 ani care ulterior a împlinit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)
Intirzierea in dezvoltarea limbajului exprimativ si anexietate de separare e o boala sau un handicap? crynarusu crynarusu Buna seara ,am si eu o problema ,va rog sa ma ajutati cit mai multi,fetita mea are 1 an si 11, si vb foarte putin .am fost trimisa de dr de familie la spitalu ... (vezi toată discuția)