Daniela Camelia Nicolae 
	    	Consilier juridic

Daniela Camelia Nicolae 
	    	Consilier juridic	    

liliana_spataru 
	    	Utilizator

liliana_spataru 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 NewMenace	                   

Buna ziua am semnat un contract individual de munca pe data de 27.03 fiind incadrat cu data 28.03 in munca, insa nici pana acum nu am efectual examenul medical ... (vezi toată discuția)
	                    NewMenace	                   

Buna ziua am semnat un contract individual de munca pe data de 27.03 fiind incadrat cu data 28.03 in munca, insa nici pana acum nu am efectual examenul medical ... (vezi toată discuția)

silviu35	                   

AM semnat contractul pe perioada nedeterminata cu functia de gradinar nu am facut fisa medicala mia cerut copie dupa buletin si nu am semnat protectia ... (vezi toată discuția)
	                    silviu35	                   

AM semnat contractul pe perioada nedeterminata cu functia de gradinar nu am facut fisa medicala mia cerut copie dupa buletin si nu am semnat protectia ... (vezi toată discuția)

ioana.alexandra	                   

Am si eu o intrebare. Angajatorul mi-a cerut pentru angajare doar buletinul si diploma de bac. Pana acum cand am incheiat un contract angajatorii mi-au cerut ... (vezi toată discuția)
	                    ioana.alexandra	                   

Am si eu o intrebare. Angajatorul mi-a cerut pentru angajare doar buletinul si diploma de bac. Pana acum cand am incheiat un contract angajatorii mi-au cerut ... (vezi toată discuția)