avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FILA CEC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FILA CEC

Buna ziua,

In cazul in care creditorul nostru a pierdut o fila cec in alb, care este procedura de a declara nula fila cec?Sau ce putem face in cazul pierderii filei CEC?
Cel mai recent răspuns: Avology SRL , Consilier juridic 17:25, 29 Septembrie 2011
intrebati banca de la care era fila CEC caci fiecare banca are o altfel de procedura
Pur si simplu anunti banca in legatura cu pierderea filei CEC si ii dai dispozitie expresa sa nu execute fila CEC si sa te anunte in caz ca cineva incearca sa-ti ia banii.
Solicitati bancii care a emis carnetul de CEC-uri un model de declaratie de pierdere/furt. Declaratia va fi transmisa de banca emitenta catre Centrala Incidentelor de Plati, iar aceasta din urma va bloca CEC-ul declarat de dvs. pierdut/furat, il va inregistra in baza de date, si va va returna declaratia dvs. cu nr. de inregistrare, in original..
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Avology SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru anularea unei file cec liviiaa liviiaa Buna ziua, O intrebare: in cazul in care s-a pierdut o fila cec, trebuie sa apelez la mediere si dupa sa depun actele la instanta; pt. ca inst. sa emita o ... (vezi toată discuția)
Fila cec declarata pierduta in momentul prezentarii spre decontare ccatalin2004 ccatalin2004 In urma unei intelegeri nescrise firma x elibereaza catre o persoana fizica ( eu) o fila cec in alb, doar semnata, ca garantie pentru comisioanele ce urmau a ... (vezi toată discuția)