avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna ziua
In urma cu 3 ani am semnat un contract pe o durata de 2 ani,cu suma de 7 euro pe luna, care a expirat anul trecut in octombrie.Nu am renuntat la aceste servicii la data expirarii, deci, colaborarea a continuat in aceleasi conditii, pana acum 2 luni.la primirea facturii am constatat o suma dubla fata de care obisnuiam sa platesc pana atunci.Am mers la magazin,unde mi-au zis ca s-a facut o greseala care se va reglementa in urmatoarea factura, si ca abonamentul lunar este in continuare de 9.20 euro!!!Am zis ca e imposibil,am mentionat toate datele de mai sus,iar dupa o scurta cautare s-a confirmat modificarea contractului din luna junie anul curent,la o majorare de 9.20 euro fata de 7 initial,plus o prelungire de 2 ani a contractului.
In luna iunie,am primit un telefon de la vodafone,(am vb cu o doamna),pe parcursul convorbirii am fost intrebata daca doresc o reducere a abonamentului fara nici o alta modificare a contractului initial!am raspuns afirmativ si convorbirea,mi s-a spus, a fost inregistrata.La aceasta problema inca astept un raspuns de la Bucuresti(asa mi-au zis).
Am platit factura,si am cerut rezilierea contractului.Mi s-a spus sa depun cererea in locul in care mi-am facut abonamentul.Azi am fost acolo,iar doamna de la magazin (care de altfel a vorbit flegmatic,nepoliticos si ironic....dar santem obisnuiti)a refuzat sa-mi accepte cererea!Mai mult nici macar nu a vrut sa ma lase sa o scriu acolo.Eu nu mai inteleg nimic.La serviciu clienti mi s-a zis la fel,cum ca pot depune cererea de reziliere in locul unde am facut contractul.
Ce pot sa fac in cazul asta?de o luna ma tot trimit dintr-o parte in alta cu problema rezilierii .......:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:39, 26 Septembrie 2011
Buna seara !
Faceti o adresa scrisa cu confirmare de primire prin care precizati cele expuse in post si solicitati rezilierea contractului .... precizati faptul ca va rezervati dreptul de a actiona in instanta operatorul de telefonie pt prejudiciul creat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone cretulucian cretulucian buna, am facut un contract de telefonie cu vodafone pe birou mediator in 1dec.2013,si ei m-au considerat inca de atunci persoana juridica desi sunt persoana ... (vezi toată discuția)
"justa despăgubire" telefonie mobilă ioanageanta94@gmail.com ioanageanta94@gmail.com Am o întrebare legată de \"justa despăgubire\" cerută de Vodafone în cazul rezilierii unui contract de telefonie mobila. Contractul a fost pe 2 ani, fiind ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)