Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 angella67	                   

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ,daca am fost angajata cu contract de munca 16 luni,dupa care am intrat in somaj 6 luni,care a incetat la 30.06.2014 si voi fi ... (vezi toată discuția)
	                    angella67	                   

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ,daca am fost angajata cu contract de munca 16 luni,dupa care am intrat in somaj 6 luni,care a incetat la 30.06.2014 si voi fi ... (vezi toată discuția)

AdinaTurcu	                   

Buna ziua! Ma numesc Adina si am o intrebare.In  2 mai 2011 am ramas fara serviciu datorita disponibilizarii dupa 4 ani de lucru . In data de 17 iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
	                    AdinaTurcu	                   

Buna ziua! Ma numesc Adina si am o intrebare.In  2 mai 2011 am ramas fara serviciu datorita disponibilizarii dupa 4 ani de lucru . In data de 17 iunie 2011 ... (vezi toată discuția)

ghiuli	                   

BUNA SEARA AS VREA SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA DA VREA 
cred ca am facut o mare prostie acum cateva zile mi-am dat demisia dupa 11 luni de munca ptr ca ma ... (vezi toată discuția)
	                    ghiuli	                   

BUNA SEARA AS VREA SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA DA VREA 
cred ca am facut o mare prostie acum cateva zile mi-am dat demisia dupa 11 luni de munca ptr ca ma ... (vezi toată discuția)