avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post studii medii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post studii medii

Lucrez de 35 de ani in sistemul energetic. Am trecut prin mai multe faze ale "carierei".
De 3 ani lucrez in Managementul Calitatii. Am absolvit in 2011 Facultatea de drept.
Am toate cursurile privind Managementul Calitatii, sunt calificata ca auditor Calitate/Mediu/SSM. Referatul de transformare a postului din tehnician cu studii medii in inspector calitate cu studii superioare nu s-a aprobat insa. Motvatia, nu indeplinesc cerintele privind Managementul Calitatii. Puteti avea amabilitatea sa-mi explicati, oare de ce nu le indeplinesc?
Cel mai recent răspuns: putica , utilizator 07:44, 27 Septembrie 2011
Buna seara !
Aceste explicatii ar trebui sa le primiti de la angajator , cel care are dosarul personal si singurul in masura sa va promoveze ...
Pentru functia de Inspector Calitate nu este necesar sa aveti studii superioare .
Codul COR prevede pentru aceasta functie doar studii medii sau postliceale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Studii inspector securitate si sanatate in munca mirela_lmc mirela_lmc Buna seara! Lucrez la o societate in functia de operator calculator si de curand am absolvit un curs de Inspector SSM-90 de ore. Nu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei. claclacla claclacla Buna ziua, Intentionez sa particip la un concurs pentru inspector SSM (cu curs Inspector SSM de 80 ore si studii superioare stiinte ingineresti) a carei ... (vezi toată discuția)