avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bilet la ordin

Buna ziua

Am o intrebare referitoare la valabilitatea biletului la ordin in cazul in care ii lipseste atat locul emiterii cat si locul platii . Am citit art. 104 si 105 din Lg. 58/1934 dar nu sunt sigura daca am interpretat ok.
Din cate inteleg eu daca lipseste locul platii atunci se i-a in considerare ca loc al platii locul emiterii ....dar daca lipseste si locul emiterii ???
Ma gandesc sa nu-mi respinga judecatoria investirea BO.

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Salagean Vasilica, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 12:23, 20 Octombrie 2011
Am primit incheierea si s-a admis investirea cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu a biletelor la ordin florina67 florina67 1.daca societatea emitenta a biletelor la ordin are sediul in bucuresti, girantul are sediul in cluj-napoca si beneficiarul are sediul tot in cluj-napoca, ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin danip danip Am primit ( eu repr societatea Y)de la judecatorie o comunicare prin care se admite cererea inregistrata de creditoarea ( societatea x) ,de a se incepe ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza un bo silvia_1 silvia_1 Buna ziua, As dori informatii legate de urmatoarea problema: Am mai multe bilete la ordin de la diferiti clienti care au fost refuzate de catre banca ... (vezi toată discuția)