avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura cu TVA sau fara TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura cu TVA sau fara TVA

Buna dimineata, avem un contract de colaborare cu o firma din Italia, cum ca 2 angajati vor merge la m-ca la ei, in constructii,este stipulata in contract o suma ex 100 euro.Amandoua firmele sunt platitoare de TVA si sunt inscriese in Reg, intracomunitar. Factura pt prestari servicii se va emite fara Tva, scutit cu drept de deducere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 15:54, 28 Septembrie 2011
Fara tva, locul prestarii pt acest gen de servicii este locul unde beneficiarul este stabilit. Art 133, alin 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare cu o firma din italia. luciapap luciapap Buna dimineata, avem un contr de colab cu o firma din Italia cum ca 4 dintre angajatii nostrii vor merge la m-ca la ei in Italia, in contructii, in contract ... (vezi toată discuția)
Participare la targ in romania.cum facturez catre italia 50% din suma (dpdv al tva) iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Firma noastra a participat la un targ in Romania, platind chirie si TVA-ul aferent. Firma din Italia (noi fiind distribuitorii lor in Romania) ... (vezi toată discuția)
Facturare si completarea declaratiilor marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Cum trebuie emisa o factura pt \\" asigurarea cu personal in constructii\\" in Italia pt o pers.juridica ce are cod valid de tva in Italia ,de ... (vezi toată discuția)