avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... institutie a statului abilitata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

institutie a statului abilitata

Buna Ziua,
Sunt in situatie in care sunt facturat abuziv( facturi de apa,electricitate ,iluminat public fara a avea autorizatii si neavand nici in codul CAEN ca obiect de activitate comertul) de catre un dezvoltator imobiliar fara a avea contract cu el , facand reclamatie la ANPC dindu-mi dreptate sanctionand
dezvoltatorul si masura sa restituie banii platiti anterior ,dupa care am sesizat Politia
care nu a facut nimic .Mentionez ca sunt platitor de impozit (inclusiv iluminat public)
INTREBAREA MEA ESTE CARE ESTE INSTITUTIA CARE IMI POATE RASPUNDE FOARTE CLAR CA ACESTA INCALCA LEGEA SI SA ACTIONEZE IN CONSECINTA.

MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:38, 28 Septembrie 2011
va puteti adresa instantei de judecata solicitind returnarea banilor ca fiind plata nedatorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate mansarde danielharaga danielharaga Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns legal..... Cateva blocuri din asociatia de proprietari au construite mansarde care nu au autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Legalitate danielharaga danielharaga Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns legal..... Cateva blocuri din asociatia de proprietari au construite mansarde care nu au autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Am "castigat" la anpc. acum ce fac? AndreiaC AndreiaC Buna ziua, Am facut comanda pentru o rochie de mireasa de la Altesse. Avand in vedere ca magazinul nu a respectat contractul si rochia nu a fost gata la ... (vezi toată discuția)