avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda politia locala

am primit o amenda prin posta pentru ca am oprit in statie autobuz, dar nu e prevazuta cu indicator sau marcaje Oprisem in spatiu de linga banda de circulatie ei zic ca e alveola dar nu exista nici un marcaj in zona mi-a trimes fotografie dar fara nici un indicator sau marcaj in fotografie . Cum o contest la judecatorie
Martorii sunt foarte importanti in cadrul unui proces.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator
Nu am inteles care politie locala? Politia Romana sau fosta politie comunitara.?
Daca in zona nu erau indicatoare sau marcaje rutiere, aveti sanse mari de castig. In primul rand sa platiti amenda la Serviciul taxe si impozite locale, in termen de 2 zile de la primirea P.V. de contraventie, deoarece in caz de respingere a plangerii veti plati dublu. In caz ca vi se admite plangerea, banii ii recuperati usor.
Daca doriti, va pot trimite un model de plangere.
imi puteti trimite un model de plangere. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare cris_74 cris_74 Buna ziua. Am primit prin posta un proces verbal din care aflu ca am fost amendat pentru parcare pe spatiul verde.Amenda este data de Politia comunitara, ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie incalcare marcaj dublu continuu luciandan luciandan Buna ziua, In data de 11.01.2014, in jurul orei 2:30AM (noaptea) circuland dintre strada C-tin Ghercu catre Soseaua Orhideelor (Bucuresti), am evectuat ... (vezi toată discuția)