am primit o amenda prin posta pentru ca am oprit in statie autobuz, dar nu e prevazuta cu indicator sau marcaje Oprisem in spatiu de linga banda de circulatie ei zic ca e alveola dar nu exista nici un marcaj in zona mi-a trimes fotografie dar fara nici un indicator sau marcaj in fotografie . Cum o contest la judecatorie
Nu ati comunicat despre care politie este vorba. Fosta politie comunitara sau Politia Romana.
Este vorba de competentele acestora privind sanctionarea conducatorilor auto. Apoi va trimit modelul de plangere.
este vorba de fosta politie comunitara .Nu am nici o treaba cu politia romana (rutiera)
I-a imbracat pimaria pesta noapte si nu te mai inteleti cu ei . Modelul care mi-l trimeteti il descarc sau gasesc la judecatorie . Pot depune la dosar poze facute de mine care sa aratae cum e semnalizata o statie in acest oras pe care il parcurgi pe jos in 5 min
pot face o hartie la clculator in care sa detaliez cum sta treba adica :potrivit art ....... administratorul drumului trebuie sa semnalizeze statiile mijloacelor de transport cu indicatoare....... multumesc
Amenda parcare
cris_74
Buna ziua.
Am primit prin posta un proces verbal din care aflu ca am fost amendat pentru parcare pe spatiul verde.Amenda este data de Politia comunitara, ... (vezi toată discuția)