avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Livret familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Livret familie

Sunt casatorita cu un cetatean strain.Urmeaza sa nasc un copil.Este obligatoriu livretul de familie?Sau cand anume trebuie facut acest livret si daca are vreo importanta detinerea lui de ex ptr dosarul legat de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: atalinna , utilizator 18:08, 29 Septembrie 2011
Daca la casatorie nu vi s-a inmanat unul, la nasterea copilului trebuie solicitat, este obligatoriu. Din cate stiu nu exista nicio legatura intre acest livret si indemnizatia de crestere a copilului.
Am inteles.La casatorie nu mi-a fost inmanat un astfel de livret deoarece casatoria a avut loc la ambasada Romaniei din tara de unde este sotul.Asadar voi solicita livretul la nasterea copilului in momentul realizarii certificatului de nastere al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? adrianeik adrianeik Ma intereseaza daca la depunerea actelor pentru indemnizatia cresterea copilului este obligatoriu livretul de familie. Nu am primit livret de familie la ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil, indemnizatie crestere copil ella2011 ella2011 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: sunt casatorita si am un copil de nici 1 luna de zile. Eu si sotul meu suntem despartiti , el este plecat din tara, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalin818 catalin818 As vrea sa stiu si eu ce acte trebuie pentru indemnizatia de crestere copil si actele pentru certificatul de nastere al copilului. Am tot cautat pe mai multe ... (vezi toată discuția)