avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere rata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere rata

buna ziua,
daca un salariat are un credit bancar si nu-si respecta platile ptr a i se opri rata din salariu banca trebuie sa faca instiintare la angajator? se poate opta ptr aceasta varianta ptr ca banca sa-si recupereze banii?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters223878 , utilizator 12:06, 29 Septembrie 2011
Banca va face o notificare , pentru a va instiinta ca nu nu ati respectat platile si poate cere in urmatorul pas daca nu mergeti sa negociati , poprirea pe salariul la servici.
multumesc dar banca nu ia nici o masura de genul acesta ci doar someaza girantii ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Ce face girantul in cazul in care debitorul nu plateste? syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Acum doi ani am girat pentru un credit de nevoi personale unei \\\"prietene\\\" si am semnat un contract de garantie reala mobiliara asupra ... (vezi toată discuția)