avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Se poate diviza un proiect in mai multe loturi?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Se poate diviza un proiect in mai multe loturi?

Buna ziua!

Am o nedumerire si va rog sa ma ajutati: Am in vedere achizitia unui produs in valoare de 50.000 euro, numai ca acum nu dispun decat de 14.000 euro iar anul viitor nu stiu ce buget voi avea pentru a achizitiona si restul. Vreau sa stiu daca pot sa initiez acum o incredintare directa in valoare de suma de care dispun acum. Sau, ce procedura ma sfatuiti sa aplic?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Franken , utilizator 11:18, 30 Septembrie 2011
- daca e un singur produs (indivizibil) de 50.000 euro nu puteti sa divizati achizitia.
- daca e vorba de produse care pot fi divizate puteti aplica achizitia directa pana in 15.000,
este vorba de pietris/balast

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare procedura achizitiii mariusmm mariusmm Buna ziua ! daca in cursul anului am achizitionat anvelope prin cumparare directa dar datorita cresterii pretului la anvelopele de iarna depasesc 15000 euro. ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa in vederea executiei unei lucrari seneca399 seneca399 Vreau sa fac o lucrare de asfaltare pe cateva sute de metri , valoarea sarind de 15.000 euro care mi-ar permite sa fac o achizitie directa.Balastul si ... (vezi toată discuția)