xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 stefan-neagu	                   

Buna ziua,
Acum 4 ani am incheiat un contract de leasing cu Porsche Leasing pentru achizitia unui automobil. Pana la rata 46 inclusiv facturarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)
	                    stefan-neagu	                   

Buna ziua,
Acum 4 ani am incheiat un contract de leasing cu Porsche Leasing pentru achizitia unui automobil. Pana la rata 46 inclusiv facturarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)

Doina B	                   

Am achizitionat in leasing financiar un autoturism pt administrator pe o perioada de 24 luni, cu valoarea reziduala inclusa in rate. Este singurul autoturism ... (vezi toată discuția)
	                    Doina B	                   

Am achizitionat in leasing financiar un autoturism pt administrator pe o perioada de 24 luni, cu valoarea reziduala inclusa in rate. Este singurul autoturism ... (vezi toată discuția)

diana81	                   

Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala
TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)
	                    diana81	                   

Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala
TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)