avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu inca un sfat, pe ce baza se anuleaza paternitatea unei tata trecut in certificatul de nastere al copilului. Este in decurs un proces pe care l-a inaintat mama, in momentul actual instanta obliga sa faca testul adn si trebuie sa plateasca el. Intrebarea mea este ce se intampla daca refuza sa faca testul, ce se intampla daca nu are bani sa plateasca o suma asa de mare, o sa-l ia copilul? Si de ce trebuie sa plateasca el? Nu ar fi logic ca daca mama sustine ca nu este el tatal biologic ci stie ea cine este, atunci sa dovedeasca acest lucru si sa faca ea impreuna cu acel barbat testul de adn. De ce instanta il obliga cine este trecut in certificat de nastere ca tata sa dovedeasca acest lucru.
De regula cel care solicita tagada paternitatii acela are obligatia sa si plateasca testul ADN.Nu stiu exact speta dv. insa cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unui avocat pentru consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)
Tatal scriptic - turc, nu este de gasit si tatal biologic vrea sa recunoasca - copilul iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Am o prietena care are o problema, a fost casatorita cu un barbat turc, si a nascut un copil care nu este al turcului. Dupa ceva timp au ... (vezi toată discuția)