avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECURS ANULAT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECURS ANULAT

Buna ziua!
Avem un proces cu garda fin. din 2008.Primul proces la judecatoria local l-am pierdut prin neprezentare av.la termene etc.In 2009 am facut recurs ,a fost admis si retrimis pt.administrare probe tot la judecatoria locala in urma caruia in feb 2011 s-a diminuat suma(foarte putin) ce trebuia consficata. Din nou am inaintat recurs in feb si la primul termen in sep 2011 a fost respins .intrebare :mai pot face recurs la alta judecatorie
Cel mai recent răspuns: LAIMIS , utilizator 19:33, 29 Septembrie 2011
Nu mai putem exercita calea de atac a recursului ... hotararea data este irevocabila si nu poate fi atacata decat cu revizuire sau cu contestatie in anulare.
Aceste cai de atac extraordinare se pot exercita numai pentru motivele si in termenele expres prevazute de lege.
prin urmare trebuie sa platim o suma exorbitanta care ar duce la faliment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva hotararii instantei de recurs? megatradeconsult megatradeconsult Garda Financiara a intocmit un proces verbal de contraventie unde a stabilit confiscarea unor sume. sa facut actiune la tribunal pe fond unde s-a respins ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata/favorabil i instanta cola cola Obiect :contestat la Judecatorie pvcsc. Solutia : admis in parte . transforma amenda in avertisment. Fara cheltuieli de judecata. Recurs :solicitat ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata tuturor vioooo vioooo o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces civil .SE MAI POATE ATACA CU CONTESTATIE ,REVIZUIRE SAU CEDO? MULTUMESC (vezi toată discuția)