Buna seara , as vrea daca este posibil sa ma sfatuiti in legatura cu subiectul meu - victima accident .Am reusit sa ajung in audienta la seful politiei din orasul unde locuiesc. Accidentul a avut loc in 16 oct.2009 . Nu am reusit sa depun plangerea decat in urma audientei , pe 3 oct 2012 . Am cerut inregistrarea accident , etc .. am aflat in timp de 30 zile ca nu era inregistrat accidentul . Conducatorul auto si politistii ce nu au inregistrat accidentul au dosare penale , deci solutionarea accidentului este in dezbatere .Paralel am actionat in judecata pe cel care m a accidentat pentru ca am fost informata in iulie 2012 ca nu ma voi mai putea recupera mai mult .Actual merg schiopatat in baston , ajutata la cumparaturi si curatenie , starea sanatatii s a complicat facand tromboflebita profunda , deplasarea mea este greoaie timp de 3 -4 ore distanta parcursa de mine care in mod normal se poate face in maxim o ora. Am primit nr, dosar si termen , nu am inca avocat [ nu mi permit financiar actual ] , nu am calculat suma totala a cheltuielilor facute de mine de cand am fost abandonata , spun de la data cand a refuzat sa ma ajute sa ma recuperez , nu ma mai pot deplasa decat rar , iarna deloc , cu taxi , o fac numai cind am nevoie urgenta medic , etc. Ce ma sfatuiti , nu pot sa angajez un avocat [ cu un an inaintea accidentului am fost diagnosticata cu o boala LNH = cancer limfatic si puterea noastra financiara a scazut deoarece in paralel am avut copilul student , cancerul si accidentul ... viata bate filmul ] .
Deci , pe civil m am incadrat in perioada de 3 ani .