avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nedepunerea declaratiei 200
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nedepunerea declaratiei 200

buna ziua,

am realizat venituri din activitati independente anul trecut , am uitat sa depun pana la 15 mai declaratia 200, am primit notificare azi- cu scrisoare recomandata- trimis din 15 sept , scrisoara negasindu-ma acasa am ridicat-o azi in urma avizului de la posta,

am inteles ca potrivit OG 92/2003 cap 219 cu (3) o sa primesc o amenda contraventionala, intrebare de la cine ? fiind prima abatere fiscala cat o sa imi dea? exista sanse la un minim - se poate astfel de amenda achita in 48 de ore pt a plati 50 % ?

de asemenea 15 zile de la primirea notificarii pot sa depun totusi declaratia 200, o depun maine dar primirea notificarii cum se considera - de cand am primit avizul de recomandata de la posta sau din momentul cand am ridicat scrisoara de la posta ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:31, 30 Septembrie 2011
Pt.persoanele fizice amenda este intre 10-100 lei.
si daca in cele 15 zile dupa notificare depui declaratia mai primesti amenda ?
Mergeti la ANAF si incercati poate va va da doar avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392a nedepusa iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Daca nu am depus Declaratia 392a (nu am stiut de schimbarea limitei de la 10.000euro la 35.000 euro) si este prima abatere (adica prima ... (vezi toată discuția)
Semnarea declaratiilor de catre un consultant fiscal ana_lov3s_u ana_lov3s_u Se poate sa depun o declaratie fara sa fie semnata de un consultant fiscal si sa mi se acorde un termen de a depunde declaratia semnata?Va multumesc (vezi toată discuția)