avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Trebuie sa rectific ceva la un contract al unui salariat. Cum export fisierul din Revisalul Nou? Care este procedura?Mentionez ca i am facut corectia in revisalul nou.
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 08:08, 3 Octombrie 2011
Manualul de utilizare al aplicatiei Revisal 5.0.6 se regaseste in aplicatia
instalata accesand butonul (?) din dreapta sus.
Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat.
Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare:

Buna ziua,
Lucrez la o firma cu 15 angajati la data curenta .As vrea sa stiu sunt obligata sa instalez si sa preiau angajatii din revisal 2.06 si sa instalez toate pach de actualizare sau pot instala direct revisal 5.06 si sa inregistrez fiecare din cei 15 angajati in program si pana la ce data pot face aceasta>
Puteti instala direct Revisal 5.06 si sa inregistrati, mai intai firma, si apoi salariatii. daca deja aveti Revisal-ul vechi actualizat cu patch-urile necesare, puteti face preluarea datelor. Termenul este de 90 de zile si decurge de la 01 August, data intrarii in vigoare a Revisal 5.06, acesta referindu-se la introducerea salariului si sporurilor.
Va multumesc ,deci pot instala REVISAL 5.06 introduc datele firmei si introduc fiecare salariat in parte cu toate datele pe care le cere registrul ,in acest caz mai trebuie instalate toate pach? de corectie COR ,CAEN etc.la versiunea 2.06 ?(nu am actualizarile facute la el)
Azi am transmis modificari la doua contracte de munca DIN PERIOADA DETERMINATA IN NEDETERMINATA IAR LA SFARSIT CAND A GENERAT NR INREGISTRARII MI-A APARUT UN MESAJ CU ROSU CA FIRMA ESTE PASIBILA DE AMENDA NEFIIND COMPLETAT IN FORMATUL NOULUI REGISTRU ?????? DE CE DACA TERMENUL ESTE 3 LUNI ? Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
carmevera, utilizator
Nu exista niciun astfel de termen prevazut de HG nr.500/2011 ... termenul de 90 de zile este pentru transmiterea salariilor si a sporurilor ...

Alte discuții în legătură

Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)