avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Plata lucrare acoperis
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Plata lucrare acoperis

Mentionez ca Primaria in calitate de Ordonator principal de credite a organizat Procedura de cerere de oferta, a contractat lucrarea, s-a ocupat de buna desfasurare a lucrarilor, dar nu vrea sa si plateasca (sustine ca trebuie sa plateasca beneficiarul, adica Grupul Scolar “Horia Vintila”).
Cine trebuie sa plateasca lucrarea?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 08:45, 1 Octombrie 2011
Buna ziua,

Daca a fost organizata procedura cerere de oferta, ar trebui sa verificati ce cuprindea invitatia de participare, in speta sursa de finantare.In cazul in care se specifica buget local,
iar contractul este incheiat cu unitatea administrativ teritoriala X ( in niciun caz Primaria) ar trebui sa studiati cu atentie contractul sectiunea "modalitati de plata", inclusiv termenele de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lucrarea acoperis dicahr dicahr Mentionez ca Primaria in calitate de Ordonator principal de credite a organizat Procedura de cerere de oferta, a contractat lucrarea, s-a ocupat de buna ... (vezi toată discuția)
Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)
Cont de garantie Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Firma x se asociatza cu o alta firma Y pentru un ctr de prestari servicii ,este vb de o situatie de lucrari . Firma x isi i-a banii de la ... (vezi toată discuția)