avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract

Buna ziua
imi puteti spune cum se procedeaza
contractul initial a fost pt per determnata 17.06.2015-17.09.2015, apoi relungire prin act adit 18.09.15-18.12.15, inca o prelungire 19.12.15-18.03.2016
se mai poate face inca o prelungire prin act aditional sau este obligatoriu nedeterminata sau incetare cim?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 8 Martie 2016
Buna ziua. Contractul de munca a fost semnat pe data de 3 iunie cu incepere de activitate pe 4 iunie. Fac un an in campul munci pe 4 iunie. Daca vreau sa mi se rezilieze contractul (dar sa am un an de activitate) cand se poate face rezilierea? Cand se face 1 an? Pe 3 sau pe 4 iunie? Si rezilierea? Ca nu vreau sa.mi afecteze anul de munca lucrat cu o zi. Va multumesc.
Daliborka:

1. Codul muncii spune ca se poate prelungi de cate ori doriti dar numai inlauntrul termenului de 36 de luni de la incheierea CIM.

2. Dupa aceea il incetati sau il transformati in CIM pe perioada nedeterminata.

Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Alexxa2 a scris:

Buna ziua. Contractul de munca a fost semnat pe data de 3 iunie cu incepere de activitate pe 4 iunie. Fac un an in campul munci pe 4 iunie. Daca vreau sa mi se rezilieze contractul (dar sa am un an de activitate) cand se poate face rezilierea? Cand se face 1 an? Pe 3 sau pe 4 iunie? Si rezilierea? Ca nu vreau sa.mi afecteze anul de munca lucrat cu o zi. Va multumesc.

Pe 4 iunie trebuie incetat c.i.m

multumesc
Se poat incheia acte aditionale la CIM pe durata determinata fara nici o limita inauntrul unui termen de 36 luni.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioada determinata Ank27 Ank27 Buna ziua!Imi puteti confirma ca, contractul de munca incheiat pe durata determinata se poate prelungi de \"n\" ori in decurs de 36 luni, dar durata unei ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua. conform noilor modificari ale codului muncii de cate ori pot prelungi un contract de munca? daca am un contract initial de 1 an, aditional 1- ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata/concediu de maternitate monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In urma cu 3 luni m-am angajat cu un cm pe per determinata, iar in data de 6 mai s-a facut un act aditional de prelungire pe inca 3 luni. 1. De cate ... (vezi toată discuția)