avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina vanduta dar neradiata de pe numele vanzatorului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina vanduta dar neradiata de pe numele vanzatorului

Buna tuturor, va rog foarte mult sa ma ajute cineva care stie ce ar trebui facut in urmatoarea situatie, am vandut o masina acum 5-6 ani am facut actele la un birou de specialitate , tot ce s-a facut am lasat la viitorul proprietar urmand ca sa ne intalnim sa radiem masina de pe numele meu,si binenteles sa poata fi trecuta pe numele lor,acest lucru nu s-a mai intamplat ulterior intrucat din diferite motive nu ne-am mai putut intalni eu fiind o vreme plecata din tara , platind tot timpul impozitul pe acest autoturism nemaistiind absolut nimic de aceste persoane ,nu imi mai amintesc nici numele lor macar, fiindu-mi recomandati ca persoane de incredere ,am incercat printr-un anunt la un ziar local sa ma contacteze ,,proprietarul" masinii nr.....dar nici o veste.De circulat masina este in circulatie caci dupa nr a fost vazuta de persoane cunoscute mie,totusi nu stiu cum au facut revizia si toate cele necesare pt a putea circula,actele fiind inca pe numele meu....Acum interesul meu este sa dau de aceste persoane si singurul lucru care ma intereseaza este sa nu mai platesc eu impozitul,daca imi voi putea recupera si din banii pe care i-am dat pana acum cu mult mai bine.Intrebare este,unde ar trebui si cui sa ma adresez?
Va multumesc anticipat .Cu stima Elena C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
lacramitza76, utilizator
Fara sa cunoasteti numele celui caruia i-ati vandut masina nu puteti face nimic.Ar fi trebuit sa aveti si dvs o copie a contractului de vanzare cumparare si atunci ati fi putut sa va adresati instantei de judecata putand recupera in acest fel si impozitul achitat de dvs pentru masina si eventual sa radiati si masina prin aceeasi hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara radiere tone tone am vandut o masina, am facut contract de vanzare-cumparare,dar masina a ramas pe numele meu, deci nu am radiat-o. La mine a ramas cartea masinii. Persoana ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)
Impozit auto neplatit de 5 ani de noul "proprietar" Anita__B Anita__B Buna ziua! Am vandut masina acum 5 ani si am plecat din tara. M-am gandit sa fac un bine persoanei careia am vandut masina (care deja se imprumutase sa o ... (vezi toată discuția)