avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin online

Buna ziua

As dori sa deschid un magazin online de cadouri. Stiu ca trebuie sa-mi deschid o firma, ma gandeam la un II, insa nu stiu cum se procedeaza cu aprovizionarea. Nu am fonduri incat sa investesc in produse asa ca ma gandeam sa inchei contracte de colaborare cu diversi producatori, in sensul ca acestia sa-mi puna la dispozitie poze si descrieri ale produselor si in momentul cand am comenzi sa cumpar de la ei. Este legal? Nu am cunostinte in domeniu si mi-ar fi de mare folos un pic de ajutor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:09, 2 Octombrie 2011
Da. Se poate varianta la care v-ati gandit. Contactati posibili furnizori si apoi pe cineva care sa va faca "magazinul online". Puteti sa va alegeti si varianta unui srl la inceput neplatitor de tva si platitor de impozit pe profit 16%. Vedeti cum rezolvati cu firma de curierat pentru livrarea comenzilor.
Legile aplicabile sunt: Legea comerţului electronic şi Legea contractelor la distanţă.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert electronic - cu sau fara depozit / livrare personala VASSY VASSY Va multumesc tuturor celor care imi urmariti postarile si ma indrumati prin raspunsuri la intrebarile mele. Acum vin cu o alta problema si am nevoie de ajutor ... (vezi toată discuția)
Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)
Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)