avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru asigurator si prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru asigurator si prejudiciu

Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati sugerat si fumneavoastra.O sa trebuiasca sa platesc prejudiciul stabilit de ei prin convorbirile telefonice? Care se ridica la 4 miliarde lei vechi.Din convorbirile telefonice as fi carat 33000 de pachete de tigari.Dupa ce am venit acasa de pe arestul politiei Botosani am cerut in instanta sa i-mi schimbe masurile de siguranta.Am reusit sa le schimbam mai putin parasirea tarii.M-am apucat de scoala de soferi profesionista si mi-am infiintat o societate comerciala unde eu sant administrator.Mi-am luat un camion pe aceastra societate se poate pune sechestru pe camion ca sa recupereze prejudiciul adus de mine? Sant obligat sa platesc prejudiciul acela? Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:46, 5 Octombrie 2011
Daca instanta va dispune asta, da va trebui sa le platiti.
Si daca fac achizitii pe societatea la care eu sant administrator poate sa imi puna sechestru pe bunuri?
da, se poate institui sechestru asigurator pe toate bunurile dvs mobile si imobile pina la concurenta sumei de care va faceti vinovat
Ok dar fapta am facut-o eu ca persoana fizica si societatea la care sant administrator a fost infiintata dupa respectiva fapta si e persoana juridica....poate sa puna statul sechestru pe bunurile persoanei juridice???
Nu stiu de ce nu ati infiintat afacerea pe numele sotiei.inca se poate schimba cate ceva.
se poate pune sechestru asigurator fara nici o problema.

vama se constituie parte civila si cere daune.
trebuie demonstrat prejudiciul,desi eu cred ca sunt destule probe.probabil nu o sa il platit singur.

Alte discuții în legătură

Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)