avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda tigari

Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la 72,000lei si daca acest prejudiciu se imparte si cu ceilalti membrii ai retelei eu cumparam tigaretele nu m-a prins vanzand doar detinere .Mi se pare mare rau prejudiciul adus numai mie ex un bax de tigari a trecut pe la 7,8 oameni pana sa ajunga la mine.La procuror mi-au aratat niste stenograme cum vorbeam la telefon cu alt invinuit si de aici au facut prejudiciul.Tin sa mentionez ca mi sa pus sechestru asigurator pe apartament si masina.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cosmin134 , utilizator 21:11, 21 Decembrie 2017
Pare o enigma, insa in practica valoarea prejudiciului se calculeaza raportat la numarul de pachete de tigari pe care le-ati detinut. Din pacate acest numar de pachete nu este cel care v-a fost ridicat in urma perchezitiei ci cel care reiese din dosar( declaratiile dv., declaratii de martori si uneori chiar si din convorbirile telefonice, erc).
Valoarea prejudiciului este de fapt valoarea acchizelor si TVA-ul pe care ar fi trebuit sa il platiti daca ati fi introdus in tara tigarile in mod legal.
pana acum nu a aparut rechizitoriul in dosar sunt invinuit iar prejudiciul este estimativ credeti ca in instanta ar putea scadea
Buna ziua.Eu am fost arestat in data de 04.02.2011 tot pt contrabanda de tigari.Pe ce baza m-au arestat?...Pe interceptarile telefonice.Si in cazul meu apare un prejudiciu foarte mare ,care rezulta din convorbiri teleonice ca de confiscat sau de gasit nu au gasit nimic.
Eu sant in faza procesuala APEL.Pe FOND am primit o sentinta de 2 ani si 6 luni cu executare ,asta desi am mers pe recunoasterea rechizitoriului.Valoarea unui cartus de tigari au calzulat ei ca fiind de 140 RON desi eu cumparam Plugaru(niste tigari fara filtru).Aveti mare grija cu procesul pentru ca nu e de glumit.Pe mine ma judeca pt contrabanda si pentru aderare la un grup infractional.M-au bagat la grup impreuna cu cei de la care cumparam tigarile.NU POT SA CRED CE MI SE INTAMPLA NICI ACUMA!
Am o fetita de 9 luni imediat ,am studii superioare,sant singurul intretinator al familiei si se pare ca urmeaza sa fac inchisoare pentru ca am cumparat si am revandut tigari din contrabanda.
MULTA BAFTA!
Este foarte probabil sa fie vorba de raspundere solidara...
Acesta ar fi motivul.
Incercati sa vorbiti cu avocatul dvs. pentru mai multe detalii intrucat este greu fara dosar sa va spunem mai multe.
Trebuie analizat totul in amanunt...
Buna ziua . eu am fost prins doar o data . dar nu am fost prins pe loc dupa o 2 zile au venit dupa mine . dar eu am marturisit tot ce sa intamplat acolo . credeti ca sa fie ceva rau pt mine. si am condus si fara permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator si prejudiciu ContSters201986 ContSters201986 Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)