avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inceperea activitatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inceperea activitatii

Va salut pe toti, sunt nou pe aici.
Am infiintat un SRL pentru care am declarat ca nu desfasor activitatile mentionate in actul constitutiv.
Ca sa le pot desfasura, am inchiriat un spatiu in alta localitate din acelasi judet. Asta inseamna sa fac formalitatile pentru deschiderea unui punct de lucru, sau e suficient contractul de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 17:40, 11 Septembrie 2008
Ve-ti depune o mentiune la Reg. Com. de la sediul societatii prin care deschideti punctul de lucru si ve-ti autoriza activitatile pe care le ve-ti desfasura.
Este obligatoriu punctul de lucru.
Av Anghelus Ion Gabriel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru ramona.c ramona.c Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt: -Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)
Înființare firma inchirieri auto ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Doresc sa înființez o firmă de inchirieri auto in regim de închiriere la zi si vreau sa stiu care sunt pasii de urmat si conditiile necesare ... (vezi toată discuția)