avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări fighi
                      Utilizator

fighi
                      Utilizator                    

annesis	                   

Buna seara, 
Am CU pentru  construcție unde este specificat cuplare la calcan , doar ca vecinul nu e construit pe calcan la limita de proprietate, iar eu ... (vezi toată discuția)
	                    annesis	                   

Buna seara, 
Am CU pentru  construcție unde este specificat cuplare la calcan , doar ca vecinul nu e construit pe calcan la limita de proprietate, iar eu ... (vezi toată discuția)

AG66	                   

Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
	                    AG66	                   

Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)

sctsandu	                   

Doresc sa imi construiesc o casa familiala (casatorit ,2 copii),Terenul -destul de mic-poate fi valorificat pt. casa numai daca aceasta e construita spate in ... (vezi toată discuția)
	                    sctsandu	                   

Doresc sa imi construiesc o casa familiala (casatorit ,2 copii),Terenul -destul de mic-poate fi valorificat pt. casa numai daca aceasta e construita spate in ... (vezi toată discuția)