avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrebari executari silite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrebari executari silite

buna ziua,as dori va rof frumos un raspuns la prolema mea:am doua carduri de cumparaturi si un overdraft pe salariu (la o firma la care nu mai lucrez) in total datoria ar fi 2700 ron la o banca si 3800 ron la o alta banca,am incetat plata ratelor aprox cu un an in urma,din cauza problemelor financiare,find unic sustinator de familie (eu cu mama mea casnica).nu posed nici un bun pe numele meu.Ce masuri extreme ar putea lua bancile contra mea.Mentionez ca un din banci a cesionat dosarul meu catre o firma de recuperare creante care m-a avizat prin sms asupra acestui lucru.astept raspuns cu sufletul la gura:D
Multumesc frumos in avans celor care ma vor ajuta cu informatii.
Executarea silita a veniturilor.
Vor fi supuse executarii silite sursele de venit actuale precum si bunurile mobile si imobile urmaribile ce le veti dobandi pe viitor, pana la recuperarea datoriei.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
eu am un card de credit de 16mil,nu am mai platit din cauza incapacitatii de plata aproape 1 an de zile si nici nu am anuntat din pacate.Luna trecuta am fost sa achit 2 mil si zilele trecute am mai achitat 6 mil la el.Pentru ca mi-am schimbat domiciliu si nr de tel ,banca nu a mai dat de mine.Acum avand un job nou,am hotarat sa il platesc si sa il inchid.Am observat faptul ca,cardul a expirat si am completat cerere sa imi schimb cardul si datele de contact.Cand am sunat la operatori mi-au spus ca din cauza neplatiti cardul imi este blocat definitiv.Nu mai am sanse sa primesc altul sau sa primesc alt credit de la ei.Asta nu e o prob pentru ca vreau sa il inchid oricum.Ce e de facut acum?termin de achitat suma de 8 mil si am scapat de ei definitiv?sau incep sa ma execute,acum avand noile mele date?
Va rog am nevoie de un sfat urgent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperare restante ACS06 ACS06 Buna ziua, Desi situatia mea este asemanatoare cu multe alte cazuri de pe forum as dori sa aflu mai multe detalii privind modalitatea recuperarii ... (vezi toată discuția)
Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)
Are dreptate banca sau eu, in cazul asta ? Andrey89 Andrey89 Buna ziua... problema mea este urmatoarea : eu avand un card de salariu si facand o gluma cu un prieten am bagat cardul in bancomat si am dat retragere ... (vezi toată discuția)