avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor parinti necasatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor parinti necasatoriti

BUNA SEARA .PROBLEMA MEA ESTE UN PIC MAI COMPLICATA .IN URMA UNU CONCUBINAJ, AM UN BAIETEL DE APROAPE 3 ANISORI.COPILUL L-AM NASCUT IN ITALIA SI ARE RESEDINTA AICI .EL A FOST RECUNOSCUT DE TATA SI II POARTA NUMELE.DIN LUNA FEBRUARIE COPILUL ESTE IN GRIJA BUNICILOR DIN PARTEA TATALUI IN ROMANIA.EU M-AM DECIS SA MA DESPART DE TATAL COPILULUI IN URMA VIOLENTELOR FIZICE SI A VIETII DE CALVAR PE CARE O DUCEAM CU EL..IN ACEST MOMENT DORESC SA IMI ADUC COPILUL INAPOI DEOARECE AICI AM TOATE ACTELE IN REGULA DE 2 ANI SI DEASEMENEA SI MUNCA .TATAL COPILULUI SE AFLA SI EL IN ITALIA DAR DE ATATIA ANI NU A AVUT NICIODATA ACTELE IN REGULA SI ARE SI ANTECENDENTE PENALE CAT IN ROMANIA SI IN ITALIA SI IN ALTE STATE ....PUTETI SA IMI SPUNETI CUM POT PROCEDA PENTRU A AVEA INCREDINTAREA COPILULUI SI A-L ADUCE AICI FARA ACORDUL TATALUI.EL NU VA FII NICIODATA DE ACORD SA IAU COPILUL INAPOI.MENTIONEZ CA EU SI MAMA MEA(CARE A LOCUIT CU NOI O PERIOADA )AVEM PLANGERI SCRISE LA POLITIA ITALIANA PENTRU VIOLENTA .VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA,COPILU MEU ARE NEVOIE DE A STA CU MAMA LUI.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 04:42, 4 Octombrie 2011
Trebuie sa faceti actiune in Romania de incredintare a copilului minor catre dvs. Contactati in acest sens un avocat sa va ajute in acest demers si sa va reprezinte interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor parinti necasatoriti alexandraalbu alexandraalbu Buna seara,problema mea este un pic mai coplicata .Copilul meu a fost nascut in Italia dar in acest moment se afla in ingrijirea bunicilor din partea ... (vezi toată discuția)
Pentru indrumare geanina81 geanina81 buna ziua..cer indrumarea unui specialist..va rog..am o prietena romanca care are un copil de 2 ani cu un italian...copilul poarta numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)