avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neprezentare la proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neprezentare la proces

Partea adversa si anume Inspectoratul Scolar Judetean a fost citata in instanta pana acum de 4 ori sau sa prezinte documentele care au stat la baza unei decizii eronate de numire pe post a unei persoane . Pana acum Inspectoratul nu s-a prezentat si nici nu a trimis instantei documentele cerute de catre aceasta .Am solicitat intantei anularea acestei decizii. Care este proceduira urmatoare ? Instanta poate dispune datorita neptezentarii partii adverse o solutie favorabila? Cat timp mai dureaza ? Ce trebuie sa indeverez instantei ca totusi SA DEA O SOLUTIE ?
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
zahsor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 07:03, 4 Octombrie 2011
fara acele documente instanta se pare ca nu se poate pronunta. Solutia ar fi sa fie sanctionata conducerea inspectoratului. Vino cu numele persoaneic e conduce aceasta institutie si va primi amenda pentru fiecare zi de intarziere
Daca obiectul procesului este o actiune in contencios administrativ privind anularea unui act emis de Inspectoratul Scolar, pentru a se putea solutiona procesul si pentru ca judecatorul sa poata stabilidaca este legal sau nu actul contestat, trebuie sa analizeze toate actele care au stat la baza emiterii acelui act. In cazul in care acesta acte se afla in posesia Inspectoratului Scolar, la dispozitia instantei are obligatia de a le remite la dosarul cauzei. In cazul in care, in mod repetat nu se conformeaza si nu depune actele solicitati instantei sa ii aplice o amenda judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de nelegalitate officemvp officemvp Buna ziua ! va solicit cu o intrebare daca i-mi este permis .Care ar fi solutia instantei competenta de contencios -administrativ, in cazul unei actiuni ... (vezi toată discuția)
Lege dupa bunul plac? ContSters42601 ContSters42601 Am actionat in contencios administrativ o institutie publica cerind anularea unui act emis de aceasta in baza unei legi.Instanta prin sentinta def.si ... (vezi toată discuția)
Proedura intanta,daune morale in cazul functionaruli public doynitza doynitza In cazul in care voi fi eliberata din functia publica cum ma adresesez ,carei instante?In ce termen? Daca este abuziva pot cere si daune morale? Cu ... (vezi toată discuția)