avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anulare titlu executoriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anulare titlu executoriu

daca in iulie s-a emis un titlu executoriu si nu s-au achitat obligatiile fiscale acest titlu
se anuleaza cf. OG 30/2011?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 09:07, 4 Octombrie 2011
OG 30/2011 nu vorbeste de anularea titlurilor executorii. Oricum aceste titluri nu sint emise numai pt penalitati si dobinzi, ci si pentru debite.
Chiar daca OG 30 stabileste anularea penalitatilor in cazul plati pina in 31.12.2011 a debitelor existente la 31.08.2011, nu face precizari referitoare la momentul stingerii acestora sau care este procedura in cazul in care s-au emis pt acestea titluri executorii sau popriri pe conturi bancare.

Aici sintem la "mila" celor de la finante, desi au trecut peste 30 de zile de la publicare nu au aparut norme si nici macar la nivelul ministerului de finante si a agentiilor din teritoriu nu se stie care este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati og.30/2011 camicami camicami Buna tuturor, referitor la facilitatile prevazute in OG.30/2011 si modul lor de aplicare conf.OMFP 2604/2011, eu inteleg ca beneficiaza de aceste prevederi ... (vezi toată discuția)
Data intrarii in vigoare og 30 tatiana1 tatiana1 Pe langa amendarea unor acte normative in vigoare, OG 30/2011 introduce prevederi privind acordarea unor facilitati legate de achitarea obligatiilor fiscale ... (vezi toată discuția)
Penalizari impozit forfetar Dana__Danuta Dana__Danuta am doua impozite forfetare de plata de anul trecut, si mi-au pus poprire pe contul din banca. Am fost la Finante sa platesc si mi-au spus ca in cazul in care ... (vezi toată discuția)