avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AUTOMATE PENTRU CAFEA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AUTOMATE PENTRU CAFEA

Pentru automatele de cafea la finele zilei pentru bani incasati cu ce document se face incasarea banilor Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 11:54, 6 Octombrie 2011
Operatorii incaseaza banii din aparate si ii predau la casierie, pe baza de borderou de incasare si monetar.
buna ziua,si eu as avea o intrebare si nevoie de ajutor.Cafeaua si auxiliarele mi le factureaza o firma .Tot de la aceata firma am si aparatele in chirie.Eu ma ocup cu alimentarea lor cu cafea.Dar cum o inregistrez in gestiune,cu ce pret si cum o scad de la mine?
care ar fi inregistrarile contabile?
multumesc mult pentru raspunsuri,anticipat
Dvs. sunteti beneficiarul? Nu am inteles...scrieti ca Dvs. va ocupati cu alimentarea aparatelor cu cafea. :sorry:
eu ma ocup de alimentarea automatelor de cafea Acestea sunt ale unei firme.Vreau sa fac un contract prin care firma mama mi le inchiriaza si prin acest contract imi asigura totdata cafea si auxiliarele pentru acestea(lingurite,pahare,etc) Cum mi le factureaza? Dar cum le scad di gestiune?
nu stiu daca m-am exprimat bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Automate de cafea, contabilitate ContSters329143 ContSters329143 Am 2 spete: 1. Firma x (utilizatorul) are un automat de cafea de la firma y (furnizorul). Furnizorul ii factureaza utilizatorului cafeaua,laptele,pahare,etc + ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Presedinte si casier? mdutan mdutan Presedintele asociatiei de proprietari poate fi si casier? Cine altcineva poate fi casier? Avem o firma care ne efectueaza administrarea imobilului dar am ... (vezi toată discuția)