avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general mai este nevoie de imputernicire lla notariat pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

mai este nevoie de imputernicire lla notariat pentru transmiterea decl online daca ..

cum se procedeaza in situatia in care eu am o firma si sunt unic asociat si am si o semnatura electronica dar pe numele meu nu pe al societatii.este suficienta o imputernicire a firmei ptr trasmiterea online e decl sau mai este nevoie de imputernicirea de la notariat?cu ce documente ma prezint la admin fin publice in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters114133 , utilizator 10:55, 5 Octombrie 2011
Ca sa depuneti la Ad-tia Fin o cerere 150 de transmitere pentru CIF-ul societatii va trebuie o imputernicire autentificata din partea celui care este reprezentatul legal al firmei.Asa se procedeaza pentru toate firmele pentru care vreti sa transmiteti on line.Exemplu: ati transmis pentru CIF persoana fizica autorizata ( adica dvs) , nu vi se pretinde imputernicirea autentificata.Dar daca sunteti contabil , sa zicem, si aveti de transmis pt n firme veti depune n cereri 150 insotite de imputernicirea autentificata de notariat pentru fiecare firma.
nu cred ca m am facut inteleasa.sunt economist si transmit ptr mai multe firme,stiu care e procedura.insa am si eu o firma,*comert* ,la care va trebui sa transmit decl 100 online cat de curand,ptr ca nu se va mai putea depune la ghiseu peste putin timp,cum procedez daca eu am semnatura pe numele meu si vreau sa trasnsmit si ptr firma mea.
"""cum se procedeaza in situatia in care eu am o firma si sunt unic asociat si am si o semnatura electronica dar pe numele meu nu pe al societatii.este suficienta o imputernicire a firmei ptr trasmiterea online e decl sau mai este nevoie de imputernicirea de la notariat?cu ce documente ma prezint la admin fin publice in acest caz?""""

=======================================
- hotarare AGA - in care va imputerniciti sa semnati declaratiile
- copie act constitutiv - sa dovediti ca sunteti asociat unic (certificat conform cu originalul, semnat si stampilat)
- declaratia 150

este bine sa aveti originalele la dvs. pt orice eventualitate (dupa hotarare si act constitutiv) si eventual (daca aveti) un Certificat constatator de la reg.comertului (poate sa fie si vechi)
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)