avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenzi de ratb vechi din 2009 trebuiesc platite sau nu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenzi de ratb vechi din 2009 trebuiesc platite sau nu

Buna ziua va deranjez si eu cu o intrebare va rog frumos, daca se poate mi-a venit o recomandata de la posta cum ca ,ca as avea niste amenzi de RATB neplatite vechi din 2009 am fost cu aceasta somatie la taxe si impozite locale de unde m-au trimis sa verific daca, sunt platite la CEC la piata Alba-Iulia cei de la CEC mi-au spus ca daca nu am platit amenzile acolo la ei nu apar si ca trebuie sa vad unde leam platit problema este ca eu stiu ca le-am platit sigur ce ma sfatuiti sa fac chiar nu stiu unde as putea sa mai caut chitantele ca sa demonstrez ca sunt platite va rog frumos dac se poate sa ma ajutati .
Cu respect
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 4 Octombrie 2011
Daca nu ati pastrat chitantele care atesta efectuarea platii sunteti...bun de plata fiindca amenda nu s-a prescris.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
daca stiti unde si cand le-ati platit, solicitati respectivei unitati, o adeverinta... o copie a chitantelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - prescriere amenzi ratb AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Somatie amenzi auto alinmihaimirea alinmihaimirea Buna ziua. Am primit acasa o somatie cu o amenda auto care apare la circa financiara ca neplatita. Este normal sa-mi ceara acum chitanta de plata a amendei ... (vezi toată discuția)