avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ...

Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral!
Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata in rate s-a facut la TC Carpati. Vrem sa facem acte de vanzare pt apartment si nu avem Adeverinta care dovedeste ca apartmentul a fost achitat integral pentru a putea face cadastru si intabularea. Arhiva de pe Docentilor s-a mutat la Mihailesti, am facut o solicitare la ei si mi-au trimis o lista cu toate apartmentele din bloc unde arata ca apartmentul este pe 0 ( zero) ca nu are datorii dar nu este acceptata la registru de la Cartea Funciara. Am fost la Imobiliara RA de pe Blvd Elisabeta 16 si la ei nu s-au facut platile pentru TC Carpati prin urmare nu imi pot emite o adeverinta. Am fost si la Lichidatorul Judiciar al lui TC Carpati, de pe Ion Campineanu dar se pare ca dosarele nu mai sunt la ei si ei ar fi putut avea drept de eliberare pentru o astfel de adeverinta. Sunt epuizata si nu stiu incotro sa ma duc. Exista cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva si ma poate indruma , va rog? ionela_stoica2004@yahoo.com este adresa mea de email. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:12, 19 Aprilie 2022
Ionela_Stoica a scris:
"Arhiva de pe Docentilor s-a mutat la Mihailesti, am facut o solicitare la ei si mi-au trimis o lista cu toate apartmentele din bloc unde arata ca apartmentul este pe 0 ( zero) ca nu are datorii dar nu este acceptata la registru de la Cartea Funciara."
Cum se motiveaza respingerea adeverintei ? Cereti lamuriri in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Dacă apartamentul a fost achiziționat prin credit CEC, adeverința v-o dă CEC-ul, nu TC Carpați. Sucursala CEC BANK din Piata Alba Iulia: Adresă: Piața Alba Iulia nr. 1, București. La noi acesta a fost cazul și CEC-ul ne-a dat adeverința.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tata a lucrat la carpati si prin ei parintii mei au ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata in rate s-a facut la TC Carpati. Vrem sa facem acte de vanzare pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tata a lucrat la carpati si prin ei parintii mei au ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata in rate s-a facut la TC Carpati. Vrem sa facem acte de vanzare pt ... (vezi toată discuția)
Amenzi de ratb vechi din 2009 trebuiesc platite sau nu maryusha maryusha Buna ziua va deranjez si eu cu o intrebare va rog frumos, daca se poate mi-a venit o recomandata de la posta cum ca ,ca as avea niste amenzi de RATB ... (vezi toată discuția)