avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil

La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este altul. In acest caz angajatorul poate sa imi scada salariul, sau este obligat sa il mentina pe cel vechi?

Va multumesc
Deci eu nu am dreptul sau obligatia de a ma reintoarce la vechiul loc de munca chiar daca s- a desfintat vechiul post si se ofera un alt post in aceasi companie?
Pot sa ma angajez la o alta companie fara sa intru in somaj?

Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Andra_daniela88, utilizator
Cred ca va referiti la intrarea in CIC atunci cand spuneti ca „am incetat activitatea”, nu? Aveti dreptul sa va intoarceti la firma unde lucrati la momentul cand ati intrat in CIC, nu obligatia. Ii puteti instiinta ca nu va veti intoarce si gata. Va duceti unde doriti.
Nu aveti obligatia ..puteti sa va incadrati la alt angajator.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la serviciu dupa cic Mara01 Mara01 Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: daca angajator propune angajatei care se intoarce la serviciu dupa CIC, un alt post cu un salariu mai mic decat cel pe ... (vezi toată discuția)
Concediere salariata la reintoarce din concediu crestere copil alina volari alina volari Buna ziua, O salariata este in concediu de crestere copil. Daca firma a trecut printr-un proces de fuziune in acest timp, a schimbat sediul social si a ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului la reinceperea activitatii dupa cresterea copilului mazilu_tica mazilu_tica la reinceperea activitatii dupa incheierea concediului de crestere a copilului[2009-2011] angajatorul imi propune semnarea unui act aditional cu 1 ora pe zi in ... (vezi toată discuția)