avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit \"fantoma\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit "fantoma"

Buna ziua,numele meu este Ungureanu Alina.Apelez la dumneavostra pentru o problema cu banca.In anul 2007 sotul meu a luat un credit de la ei in valoare de 18.000 lei pe care l-a achitat in anul 2010,ultima rata fiind in luna a 4-a.Acum dupa mai bine de un an,ne-am trezit cu o "scrisoare" de la o firma de recuperare in care aflam ca mai avem un credit(tot pe numele sotului) in valoare de 15,554.57 ,credit de care niciunul din noi nu avem habar,nu am mai primit nicio alta instiintare pana la aceasta,niciun telefon,nimic!Ajutati-ne,va rog, cu un sfat,cu stima,UNGUREANU ALINA!
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 17:57, 13 Octombrie 2011
Daca nu a semnat nimic, faceti plangere penala. :)) mergeti la banca si vedeti despre ce este vorba. Sau poate sotul stie;)
Luati legatura cu firma de recuperare si solicitati detalii.n caz ca sunteti siguri canu ati mai accesat alt credit si nici nu ati girat vreo persoana in acest sens nu trebuie sa va faceti griji.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Verificati in primul rind ce acte au stat la bazaacordarii creditului: adeverinta de salariu, buletine si apoi stiti ceaveti de facut. Sfatul meu contactati un avocat si va va indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi dupa ce am girat! CristinaP97 CristinaP97 Buna ziua, In 2017 am girat pentru fosta mea sefa impreuna cu mama ei pentru un credit de 20.000 lei, asta in conditiile in care anterior mi s-a dat de ... (vezi toată discuția)
Prescriere? neaguvasile neaguvasile In anul 2008 l-am girat pe sotul meu pentru a achizitiona in leasing o masina.Dupa un an si jumatate sotul si-a pierdut locul de munca noi anuntand telefonic ... (vezi toată discuția)
Credit banca stefaniaerica stefaniaerica Am si eu o problema in legatura cu un credit. Acum un an am facut un credti si de cateva luni nu am mai avut posibilitatea sa il platesc. Nu mai lucrez si nici ... (vezi toată discuția)